Bereik je doelgroep voor ze je nodig hebben

Vandaag de dag is het zoekmachine optimalisatie landschap enorm bijzonder en lastig tegelijk. Aan de ene kant werkt Google steeds meer aan de gebruiksvriendelijkheid om zo het optimale zoekresultaat te bieden. Aan de andere kant wil je als bedrijf zo hoog mogelijk in diezelfde zoekresultaten komen om zo leads of verkopen te genereren. Waar vroeger zoekmachine optimalisatie (SEO) redelijk behapbaar was is het vandaag de dag een combinatie van diverse elementen. Hoe staat u er technisch voor, hoe is je website ingericht, wat voor content kun je bieden en hoe is je autoriteit op het internet. Vragen die samenkomen in een SEO vraagstuk.

Het is belangrijk om nog een niveau dieper te gaan. Elk zoekwoord heeft immers een oorsprong. Een vraag of wens vanuit een behoefte of een probleem. Hoe kun je je product of dienst op het juiste moment in de klantreis presenteren? Stel je hebt gezocht op “zoekmachine optimalisatie Breda”. Is je daadwerkelijke doel om meer bezoekers te trekken naar de website? Uit het verleden hebben we vaak gemerkt dat er een bredere behoefte ligt. Huidige kanalen presenteren niet perfect, kosten zijn te hoog of de vindbaarheid is niet optimaal.

Werkwijze
Door middel van een duidelijk en zeer uitgebreide analyse zal er worden gekeken naar de pijnpunten. Op basis van de analyse een roodmap definiëren voor je bedrijf passend bij het budget. Ondersteuning bij het uitvoeren, sturend naar bureau’s als projectleider of een volledige overdracht naar een intern team inclusief training. Is je interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op!

Vrijblijvend sparren

Een goed gesprek leidt vaak tot meer. Ik nodig organisaties dan ook vaak uit om hun uitdagingen bij mij neer te leggen en mij uit te dagen. Door goed te praten over de organisatie, de uitdagingen komen er vaak al bruikbare dingen naar voren. Bruikbare zaken waar een organisatie meteen mee aan de slag kan.

Loop jij als organisatie of ondernemer dan ook al een tijdje je hoofd te breken over diverse zaken? Wil je weten hoe je online optimaal inzet of kan het toch allemaal wat beter, maar weet je niet hoe? Daag mij uit en kijk hoe ver we komen.

    Zij gingen je voor

    Wat zeiden anderen over Jadran.nl? Een kleine greep uit de reviews. Meer zien? Klik onderstaand door naar meer projecten en ervaringen. 

    Proudly powered by Wpopal.com