Meer dan 12 jaar ervaring op één pagina

In meer dan 12 jaar zijn er veel uiteenlopende projecten afgerond. Graag presenteer ik met trots een selectie van een aantal projecten die ik in de loop van de jaren hebben gedaan. Ook lees je een greep uit de reviews van klanten, collega’s of samenwerkingen met andere ondernemers. Zo krijg je hopelijk een goed beeld van mij en de mogelijkheden voor je organisatie.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Ik kom graag met je in contact.

Jadran.nl

Projecten

Owner- directeur

Onemotion koppelt vraag en aanbod aan elkaar in de evenementenbranche en is uitgegroeid tot een dominante speler in een aantal landen. Jaarlijks verwerkt het bedrijf meer dan 60.000 aanvragen voor uitjes, teambuilding activiteiten, vergaderlocaties, feestlocaties en aanverwante producten in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk.

Als één van de 2 directeur-eigenaren betreffen mijn verantwoordelijkheden Strategie en (online)-marketing/techniek. Zowel sturend als in uitvoering.

Online (SEO) specialist

Energiedirect.nl (dochter organisatie Essent) is één van de grootste online energieleverancier van Nederland. Tijdens mijn dienstverband bij Energiedirect.nl verantwoordelijk geweest voor het opzetten van een strategisch plan voor de nieuwe website/SEO-structuur van Energiedirect.nl. Het complete traject van het begeleiden en aansturen van development bij het opzetten van de nieuwe website alsook het aansturen van een team van tekstschrijvers.

Hiernaast dagelijks sparren met de SEA specialist om samen de campagnes optimaal in te richten. Het aansturen van het project Video-Direct met het doel om reductie in belverkeer te behalen d.m.v. content. Als belangrijkste resultaten een verzesvoudiging van het zoekverkeer, tweede positie op het woord “energie” tussen de energie vergelijkers en het bedenken en uitrollen van de keuzehulp met een flinke conversiestijging als gevolg.

Interim consultant

Als interim consultant verantwoordelijk voor het vergroten van de online aanwezigheid van Axeos in de zoekmachines en het opstellen van een advies advies voor de lange termijn. Op basis van een analyse een strategie gepresenteerd voor de korte, midden- en lange termijn. De korte termijn punten opgepakt, midden termijn in overleg en de lange termijn meegenomen in een nieuwe website.

Van het opstellen van een strategie, structuur tot aan de aansturing en begeleiding van de realisatie van een nieuwe website gericht op 3 landen.

Online marketeer

Autobedrijf Van den Udenhout is de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son en Oss. Naast de verkoop en het onderhoud van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens biedt Autobedrijf Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, lease (Autopon Lease) en schadeherstel (Carlux & Boschman).

Als (online)-marketeer verantwoordelijk geweest voor het beheer van de internetsites voor de Van den Udenhout groep, opzetten van maandelijkse mailings, opzetten social media kanalen, aansturen social media projectgroep, SEO strategie website en webshop, SEA kanalen en optimalisatie webshop. Tevens vanuit kennis actief in landelijke projectgroep nieuwe websites Dealer Groep PON (DGP)

Belangrijkste resultaten zijn de online groei van de website en webshop (accessoires) van Van den Udenhout groep. Ook het begeleiden en vanuit online marketing oogpunt meedenken en opzetten van de nieuwe DGP-website voor een 8-tal dealers met de externe leverancier

Interim consultant

Als interim consultant verantwoordelijk voor het vergroten en optimaliseren van de online aanwezigheid van de merken Viteau & Gio Coffee. Dit door middel van zoekmachine optimalisatie, campagnes en het verbeteren van de focus van het online team.

Op basis van de SEO strategie een verbeterplan neergelegd voor de techniek en toekomst van de websites en het oppakken van korte termijn verbeteringen. Voor de midden- en lange termijn een direct uitvoerbaar plan overgedragen aan de specialisten van het online team. Dit tot in detail inclusief training.

Interim consultant

Als (interim) senior internet marketeer voor diverse bedrijven actief in het analyseren, opzetten en uitdenken van een online strategie. Dit voor bedrijven als Gio Coffee, Viteau, Axeos B.V., Aworkx, Fullstaq, Ponder Automotive, en o.a. Mobile repair solutions.

Steeds met het doel de online aanwezigheid van de merken te verbeteren. Verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van korte, midden en lange termijn verbeteringen op online gebied. Kritisch kijken naar de doelen van de teams (en bedrijf) en dit vertalen naar de focuspunten voor korte en lange termijn met de daarbij behorende resultaten.

Ook actief in het begeleiden, uitrollen, uitvoeren van de korte termijn plannen en overdracht/training aan de juiste specialisten. Tevens ondersteunend in het inzichtelijk maken van het presteren van externe bureaus en het stellen van de juiste kritische vragen.

Jadran.nl

Reviews

Jadran heb ik leren kennen als een serieuze en gedreven professional met een getting things done mentaliteit. Heb je een serieuze uitdaging op SEO of worstel je met een online strategie? Jadran is dé specialist die je verder helpt.
Matthijs Hut
CCO Gio Coffee & Viteau
Jadran heeft op een prettige en vakkundige manier mijn online aanwezigheid gerealiseerd. Op basis van mijn wensen heeft hij een plan opgesteld. In combinatie met zijn ervaring en zijn advies is er een resultaat uitgekomen waar ik tevreden mee ben. Ik kan Jadran dan ook van harte aanbevelen. Vakkundig en in staat om lastige materie te vertalen naar begrijpelijke taal.
Pieter Ponder
CCO Van den Udenhout
Jadran is a very creative person who is always looking for new initiatives and opportunities. He is also very committed to his work and to his colleagues. Furthermore due to his positive mindset he is able to inspire people.
Damian Bott
Manager Marketing & Media PSV
Jadran is een toegewijde pro actief type die als grootste kracht heeft elke dag weer denken hoe het beter kan dan gisteren. Hij denkt buiten de kaders en voor hem is niets onmogelijk in eerste instantie
Jeroen Meijer
VDU - Manager Volkswagen
Jadran is een zéér bijzonder persoon. Dit omdat hij op een uitermate bescheiden manier het voor elkaar krijgt om grote prestaties te leveren. Jadran is een teamspeler die alles zeer holistisch bekijkt en aanpakt. Dit maakt het zeer prettig om met Jadran samen te werken, te sparren en om op hem te vertrouwen. Jadran zie ik dan ook als grappig, betrouwbaar, professioneel en dedicated. Allemaal zaken die voor mij de basis zijn voor succes én een lange-termijn-relatie.
Richard Naipal
M@DE
Jadran has the ability to think outside the box. Because of his modest behaviour he is able to involve me in this proces as well. Conversations with Jadran are always fascinating since he is a very attentive listener and proposes innovative ideas. He can easily give your thoughts a hint in a different direction which gives you the ability to proceed. He makes me laugh while thinking and that is a talent I appreciate very much.
Annelies Brems
AEGON
Proudly powered by Wpopal.com