Jadran.nl

Internet Concepten

Drijvende kracht achter diverse succesvolle online concepten binnen verschillende niches en doelmarkten.

Online strategie

10 jaar ervaring aan zowel klantzijde als bureaukant. Van de energiemarkt, automotive tot klantwerk (B2B & B2C).

Ervaringen

Dit platform koppelt vraag en aanbod in de evenementenbranche en is uitgegroeid tot een dominante speler in een aantal landen. Jaarlijks verwerkt het bedrijf meer dan 60.000 aanvragen voor uitjes, teambuilding activiteiten, vergaderlocaties, feestlocaties en aanverwante producten in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, VS en diverse andere landen.

Ervaring in diverse sectoren waaronder de energie, automotive en vastgoed sector. Eerste in-house specialist bij Energiedirect.nl (dochterorganisatie Essent.nl) tijdens de transformatie naar een volledig eigen online team. Op het gebied van SEO zeer mooie resultaten behaald waaronder de 2de plaats op het woord “energie” en een verveelvoudiging van het organische zoekverkeer.

Actief in het optimaliseren van de online aanwezigheid (alle takken, campagnes, e-mailmarketing en webshop bij autobedrijf Van den Udenhout (automotive sector). Door de kennis betrokken bij landelijk PON project voor diverse dealer groepen.

Eigenaar vastgoed platform voor de zakelijke markt. Focus op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in diverse niche sectoren.

Op het gebied van consultancy een zeer divers pallet aan klanten in verschillende niches. Van campagne optimalisatie, het opzetten van een nieuwe online (content) strategie, focuspunten bepalen van een online team tot aan het analyseren en optimaliseren van de vindbaarheid van diverse merken. Merken nationaal- en internationaal actief, o.a. zakelijke koffie, VoIP, gezondheidsproducten, zakelijke waterkoelers, werkkleding en automotive.

Kennismaken?

Als je organisatie een grote of groeiende afhankelijkheid van online heeft, dan is het van essentieel belang dat alles goed loopt en beheerd wordt. Wil je weten wat de kansen zijn voor jouw organisatie en/of vrijblijvend even sparren? Laat het gerust dan weten.

Voorbeelden van voorgangers

– ik zoek (tijdelijk) een invulling voor een positie binnen mijn bedrijf
– alles loopt, maar ik voel/denk dat het beter kan
– mijn vindbaarheid neemt af
– ik wil graag kosten besparen door actiever SEO in te zetten
– ik wil actiever campagnes inzetten

    Zij gingen je voor

    Wat zeiden anderen over Jadran.nl? Een kleine greep uit de reviews. Meer zien? Klik onderstaand door naar meer projecten en ervaringen. 

    Proudly powered by Wpopal.com