Plan je groei met de juiste online roadmap

Het internet evolueert snel. Organisaties kampen inmiddels met kanalen zoals Facebook, Instagram, Google, LinkedIn en voor eCommerce organisaties soms zelfs al kanalen als Bol.com en Amazon. Een goede internetstrategie is het fundament voor het succes van vele organisaties die een groot belang in het internet hebben. Veel organisaties vandaag de dag zijn afhankelijk van het internet als het op hun leads, klanten en/of verkopen aankomt.  Een juiste afstemming van je (interne) organisatie met alle beschikbare kanalen, resulteren in een optimaal bedrijfsresultaat. Hier is dan ook een goed strategisch plan voor.

Ik word met regelmaat gevraagd om bestaande plannen te herzien of nieuwe plannen op te stellen. Samen met de organisatie wordt er dan een organisatiescan en online analyse gemaakt die alles in kaart brengt. Binnen deze analyse komen alle zwaktes, kansen en uitdagingen naar boven. Binnen de analyse is er ook een keuze om meteen een plan van aanpak te verwerken. Dit laatste is vaak het geval. Een organisatie gebruikt de analyse en het plan van aanpak vervolgens als roadmap binnen de activiteiten die ze gedurende een periode uitvoeren. Afhankelijk van de organisatie wordt dit geheel of gedeeltelijk door eigen marketeers dan uitgevoerd.

Meer weten of online strategie en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Vrijblijvend sparren

Een goed gesprek leidt vaak tot meer. Ik nodig organisaties dan ook vaak uit om hun uitdagingen bij mij neer te leggen en mij uit te dagen. Door goed te praten over de organisatie, de uitdagingen komen er vaak al bruikbare dingen naar voren. Bruikbare zaken waar een organisatie meteen mee aan de slag kan.

Loop jij als organisatie of ondernemer dan ook al een tijdje je hoofd te breken over diverse zaken? Wil je weten hoe je online optimaal inzet of kan het toch allemaal wat beter, maar weet je niet hoe? Daag mij uit en kijk hoe ver we komen.

    Zij gingen je voor

    Wat zeiden anderen over Jadran.nl? Een kleine greep uit de reviews. Meer zien? Klik onderstaand door naar meer projecten en ervaringen. 

    Proudly powered by Wpopal.com