Op zoek naar tijdelijke ervaren versterking?

Wil je als bedrijf een tijdelijk capaciteitsprobleem oplossen? Bestaat de afdeling vooral uit traditionele marketeers of ontbreekt het net aan een specifiek kennisgebied? Vaak kiezen bedrijven voor een traditioneel online marketing bureau als oplossing. Stappen worden gemaakt en resultaten geboekt alleen blijft de kennis vaak buiten de organisatie. Een gemiste kans op weg naar mooie online resultaten.

Een interim online marketeer kan een passende oplossing zijn. Waardevolle kennis (tijdelijk) toevoegen aan het team waardoor er op korte- en lange termijn waarde zal toe worden gevoegd. In resultaten maar ook zeer zeker in het overdragen van kennis. Met jarenlange ervaring op het gebied van internet strategie, conversie, campagnes en beter vindbaar worden in de zoekmachines kun je de juiste stappen maken.

Zoek je iemand voor 1 dag in de week of een volledig traject? Van een marketingstrategie op basis van de doelen, een bureau aansturen, de lancering van een nieuwe website begeleiden tot een complete content of SEO strategie. Zet de volgende stap met je bedrijf.

Vrijblijvend sparren?

Een goed gesprek leidt vaak tot meer. Ik nodig organisaties dan ook vaak uit om hun uitdagingen bij mij neer te leggen en mij uit te dagen. Door goed te praten over de organisatie, de uitdagingen komen er vaak al bruikbare dingen naar voren. Bruikbare zaken waar een organisatie meteen mee aan de slag kan.

Loop jij als organisatie of ondernemer dan ook al een tijdje je hoofd te breken over diverse zaken? Wil je weten hoe je online optimaal inzet of kan het toch allemaal wat beter, maar weet je niet hoe? Daag mij uit en kijk hoe ver we komen.

    Zij gingen je voor

    Wat zeiden anderen over Jadran.nl? Een kleine greep uit de reviews. Meer zien? Klik onderstaand door naar meer projecten en ervaringen. 

    Proudly powered by Wpopal.com